Wie ben ik?

Mijn naam is Jan Joosten en ik woon op een mooi plekje in Zutphen.
Zolang als ik mij kan herinneren ben ik erg gevoelig. Lange tijd heb ik geprobeerd om mijn gevoeligheid te onderdrukken en te negeren, tot ik er in 2014 door iemand op gewezen werd dat dit ook anders kon. Vanaf dat moment is mijn hele leven in een stroomversnelling terecht gekomen.
In datzelfde jaar heb ik de opleiding tot MEE-Therapeut gevolgd bij Centrum Puur en er ging een wereld voor mij open. Datgene wat ik daarvoor als een behoorlijke last had gezien bleek een enorme kracht te zijn. Iets waar ik mezelf en anderen enorm mee kon helpen. 
In de jaren daarna heb ik samen met Samantha van Centrum Puur vele anderen mogen begeleiden op hun MEE-reis en tijdens andere workshops. Daarnaast heb ik een praktijk aan huis waar ik ook veel mensen op individuele basis heb mogen begeleiden.

Vrijwel dagelijks liep ik met mijn hond Pim door de uiterwaarden langs de IJssel. Tijdens één van deze wandelingen kreeg ik het idee om vanaf een krachtplaats healingen op afstand te geven met de energie die op die plek aanwezig is. Ik wist gelijk dat ik dit écht moest doen. In oktober 2018 ben ik naar Stonehenge gegaan en heb ik vanaf daar een week lang healingen op afstand gegeven. 
Toen ik weer thuis was wist ik al vrij snel dat ik hier meer mee wilde doen. Het leek me fantastisch om samen met Pim in een camper door Europa te reizen en verschillende krachtplaatsen te bezoeken om healingen te geven en te kijken wat ik voor die plekken zelf kan betekenen. Een grote stap om alles achter te laten en dit avontuur aan te gaan, maar inmiddels heb ik wel geleerd dat ik mijn gevoel mag volgen, dus ben ik begonnen met het plannen van de reis. 

Helaas bleek begin 2019 dat Pim ernstig ziek was en is hij inmiddels heengegaan, maar in gedachten reist hij zeker met mij mee.
De voorbereidingen zijn nog in volle gang (wat moet je veel regelen zeg), maar in september ga ik het avontuur aan!