Deze krachtplaatsen heb ik al aangedaan tijdens de reis

Delphi, Griekenland       31-10-2019 t/m 06-11-2019
Op deze plek stond vroeger een tempel vanuit waar priesteres Pythia contact legde met Apollo en de wereld van de goden. Elk jaar reisden er duizenden mensen naar Delphi in de hoop antwoord te krijgen op moeilijke levensvragen. Nog steeds komen hier jaarlijks veel mensen naartoe voor begeleiding bij levensvragen. Omdat de sluiers tussen onze wereld en andere dimensies hier een stuk dunner zijn kan het maar zo zijn dat je tijdens een healing een duidelijk inzicht krijgt over een thema waar je al langere tijd mee worstelt.

Visoko, Bosnië-Herzegovina             18-09-2019 t/m 29-09-2019 
Een kilometer of 30 onder de hoofdstad Sarajevo ligt Visoko. Er ligt hier een piramidecomplex dat groter is dan die in Egypte. Sinds 2008 zijn de energieën hier weer geactiveerd. De gangenstelsels in de piramide van de zon zijn te bezoeken. Tests hier hebben uitgewezen dat de luchtkwaliteit in deze tunnels diep onder de grond vele malen zuiverder is dan die op de top van een berg. Er hebben zich hier al verschillende medische wonderen voorgedaan. De energie wordt omschreven als vitaliserend en bewustzijnsverruimend. Voor mijn gevoel gaat het wel iets verder, maar ik kan de vinger er nog niet helemaal op leggen. Ik ben ongelooflijk benieuwd naar de  energie hier. Ik zal de tunnels meerdere malen gaan bezoeken en ook healings gaan geven vanuit de healingkamer in de piramide.
Update ter plaatse: Poeh, waar zal ik eens beginnen... De energie van de tunnels van Ravne is zo zuiver dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb. Ik heb de tunnels nu twee keer bezocht en als ik er weer uit loop dan voel ik me een compleet ander mens. De eerste healing vanuit de tunnel heb ik ook al gegeven; waanzinnig om te doen! In de omgeving zijn nog een aantal andere plekken waar de energie erg mooi en zuiver schijnt te zijn, dus die zal ik in de loop van de week ook aan gaan doen. De foto is gemaakt in de healingkamer in de tunnels van Ravne. 

Externsteine, Duitsland                      03-09-2019 t/m 09-09-2019  
Een uurtje of twee rijden vanaf de grens bij Enschede ligt het Teutoburgerwoud met daarin Die Externsteine. Deze mystieke rotsformatie ligt op dezelfde lijn als waarop Stonehenge zich bevindt. De rotsen zelf zijn 100-130 miljoen jaar oud en de plek wordt al sinds het begin van de mensheid gebruikt vanwege zijn krachten. Externsteine is zelfs één van de grootste krachtplaatsen ter wereld, maar op dit moment is het grootste gedeelte van de energie nog bedekt (genoeg te doen hier dus). 
In de energie zit een hele duidelijke scheiding tussen het mannelijke en het vrouwelijke, yin en yang. Als ik er zo vanaf een afstand op invoel is dit een plek waar juist deze energieën in balans worden gebracht. Vanuit zachtheid voor jezelf kunnen gaan staan, zonder gevoelens van schuld.

Update ter plaatse: de energie hier is vooral bij de rotsen erg sterk. Een zachte energie die tegelijkertijd activerend werkt. Voor mijn gevoel brengt de energie rust en innerlijke stilte. Inderdaad het gevoel dat het mannelijke en vrouwelijke meer in balans worden gebracht. Hierdoor ontstaat er gelijk veel meer zelfacceptatie.