Paar weekjes nog....

Gepubliceerd op 7 september 2018 13:06

Ik kan me herinneren dat ik een paar weken geleden tegen een vriendin zei dat het nog 5,5 week duurde voor ik vertrok. En vooral dat ik het nog vrij lang vond duren ;-) Nu kijk ik in mijn agenda en over 3 weken vertrek ik al, jeujjjj. 
Ondertussen stromen de aanmeldingen binnen en ben ik druk bezig met de voorbereidingen. 
Omdat ik graag een blog bij wil houden om mijn ervaringen te delen ben ik op dit moment even aan het kijken hoe dit precies werkt. Ik hoop dat het straks vanaf Stonehenge ook lukt. Omdat ik daar een week lang in een tentje zit en het weer in Engeland nou niet echt betrouwbaar is (helemaal niet tijdens de herfst) laat ik mijn laptop maar thuis en zal ik dus proberen om dit blog bij te houden vanaf mijn telefoon. 

Aanmelden kan nog tot en met 27 september en er is geen maximum aan het aantal mensen dat zich aan kan melden :-)


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Bertinie Bovendeerd
een jaar geleden

Ik zou me bij deze graag willen aanmelden. Ik weet niet precies wat ik kan verwachten maar laat het stilletjes op me af komen. Groetjes en veel succes in Engeland!

Jan
een jaar geleden

Hoi Bertinie,

Leuk dat je je hebt aangemeld. Dank je wel! Het op je af late komen is inderdaad het beste wat je kunt doen. je ontvangt nog een mailtje van mij met wat extra informatie.
Groetjes!