Reisblog

Tijdens de reis zal ik hier geregeld een nieuwe blog posten. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn ervaringen? Stuur me een berichtje via de contactpagina. Dan ontvang je een mailtje wanneer er een nieuwe blog online staat.

 

De eerste dagen

Afgelopen zondag om 11:30u vertrokken vanuit Zutpen. Het voelt nog steeds onwerkelijk dat ik een half jaar door Europa ga reizen en straks geen huis meer heb om naar terug te komen. De komende zes maanden (en misschien wel langer) is de camper mijn huis.

De reis verliep erg voorspoedig en ik ben gelijk na aankomst naar Die Externsteine gelopen. Ik vond de energie behoorlijk overweldigend en werd er in eerste instantie wat hyper van. Nadat ik even wat heb rondgewandeld ben ik bij de rotsen op een bankje gaan zitten en kon ik het allemaal wat beter toelaten.

Erg mooie, zachte energie die veel rust en interne stilte brengt. Ik heb inderdaad hrt gevoel dat het mannelijke en vrouwelijke meer in balans worden gebracht, waardoor er meteen veel meer zelfacceptatie ontstaat.