AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK 

Aanmelden voor een healing

Hieronder kun je je per krachtplaats aanmelden voor een healing. Wanneer je een keuze hebt gemaakt en in je winkelwagen hebt zitten klik je op bestellen. Dan volgt er een scherm waar je je gegevens in kunt vullen. Vervolgens word je naar een betaalomgeving van iDeal geleid en kun je je bestelling afronden. Nadat je aanmelding is voltooid ontvang je van mij een email ter bevestiging. Houd er alsjeblieft rekening mee dat ik niet overal over internet beschik en dat het dus even kan duren voor je de bevestiging ontvangt.

 


Groepshealing: Je ontvangt 5 dagen lang op een willekeurig tijdstip een healing in een groep met maximaal 25 personen. Bij deze optie heb je niet de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen. 

Individuele healing: Je ontvangt 5 dagen lang een individuele healing.  Op één van deze dagen ontvang je de healing op een door mij van tevoren aangegeven tijdstip, zodat je je op dat moment op de healing kunt afstemmen. Mocht je tussendoor vragen hebben over de healing dan kun je mij mailen. Ik zal proberen je vraag binnen 48 uur te beantwoorden.

Na afloop van de healing met afstemming ontvang je van mij een mailtje met datgene wat ik tijdens de healing heb gevoeld. 

Pakketten: Kies je voor een pakket dan ontvang je vanaf zowel Externsteine, als Visoko, als Delphi 5 dagen lang een healing (in een groep of individueel). Ruim voordat ik op één van de plekken aanwezig ben ontvang je een herinnering, zodat je weet dat er weer een healing aan zit te komen.  


Mocht je geen behoefte hebben aan een healing, maar wil je wel mijn reis financieel ondersteunen? Klik op de button hiernaast en je kunt een vrije donatie doen. Alle bedragen zijn welkom!


Wanneer je je aanmeldt dien je je adres in te vullen. Omdat ik gebruik maak van een webshop met automatische functies kan ik dit helaas niet veranderen. 

De verstrekte gegevens worden alleen gebruikt voor de 'Krachtplaatshealing' en zullen nooit worden doorverkocht aan derden of ingezet worden voor andere doeleinden. Te allen tijde kan er contact worden opgenomen via bovenstaand contactformulier met het verzoek om de verstrekte gegevens te laten verwijderen. 

Ik ben geen arts of medicus en ben op geen enkele manier medisch of geneeskundig onderlegd. Ik stel geen diagnoses en geef geen enkel medisch advies. Ik aanvaard hieromtrent dan ook geen enkele aansprakelijkheid. Een 'Krachtplaatshealing' is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Je dient dan ook nooit je medicatie of artsenbezoeken te staken, zonder overleg met je behandelend arts of specialist.